Навчальні предмети

Для підготовки кваліфікованих робітників за професією "Бджоляр" проводиться теоретична підготовка  учнів з таких предметів:



1. Розведення та утримання бджіл
2. Хвороби та шкідники бджіл
3. Продукти бджільництва
4. Пасічні будівлі, бджолиний інвентар та обладнання
5. Медоносна база бджільництва та запилення с/г рослин бджолами
6. Організація пасічного виробництва
7. Основи мікробіології, санітарії та гігієни
8. Біологія бджолиної сім'ї
9. Планування й облік у бджільництві



 Група №3   Розклад  уроків  на період проведення карантинних заходів

Група №3 Розклад уроків на період проведення карантинних заходів


      професія  Бджоляр НПЦ ПТУ - 14         з 16.03.2020р по 17 04. 2020р.
№ п/п
Дні тижня
Число місяць
Предмети
Число
Місяць
Предмети
Число
Місяць
Предмети
Число
Місяць
Предмети
Число
Місяць
Предмети
Число
Місяць
Предмети
1
Понеділок
16.03
Розведення
23.03
Розведення
30.03
Розведення


06.04
Хвороби
13.04
Хвороби



Пасічні будівлі

Пасічні буд.

Пасічні буд.



Продукти

Прдукти



Хвороби

Хвороби

Хвороби



Організація

Організація



Фіз/інф.

Фіз/інф.

Фіз/інф



Фіз/інф.

Фіз/інф.














2
Вівторок
17.03
Пасічні буд.
24.03
Пасічні буд.
31.03
Пасічні буд.


07.04
Продукти
14.04
Продукти



Хвороби

Хвороби

Хвороби



Продукти

Продукти



Продукти

Продукти

Продукти



Організація

Організація



Фіз/ О/п

Фіз/О.П.

Фіз/О.П.



Фіз/О.П

Фіз/інф.














3
Середа
18.03
в/н
25.03
в/н


01.04
в/н
08.04
в/н
15.04
в/н



в/н

в/н



в/н

в/н

в/н



в/н

в/н



в/н

в/н

в/н














4
Четвер
19.03
Розведення
26.03
Розведення


02.04
Пасічні буд.
09.04
Розведення
16.04
Хвороди



Хвороби

Хвороби



Хвороби

Хвороби

Продукти



Продукти

Продукти



Продукти

Продукти

Продукти



Організація

Організація



Продукти

Продукти

Пасічні буд.














5
П'ятниця
20.03
в/н
27.03
в/н


03.04
в/н
10.04
в/н
17.04
в/н



в/н

в/н



в/н

в/н

в/н



в/н

в/н



в/н

в/н

в/н














                 З 20.04 .2020р. група №3 - ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА




Немає коментарів:

Дописати коментар